Schrijf je in bij GoldDiggerGames.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Speciaal aanbod

De nieuwe iPhone Xr

* Voorbestelling *

Waarheen verzenden we jouw iPhone?

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

iPhone Xr - Verwelkom de toekomst

Het is altijd onze visie geweest om een iPhone te creëren die volledig scherm is. Eentje dat zo opslorpend is dat het toestel zelf lijkt te verdwijnen in de ervaring. En zodanig intelligent dat het reageert op een tik, je stem en zelfs je blik. Met iPhone XR is deze visie nu realiteit. Verwelkom de toekomst.

Verkrijg deze hier

Laatste kans!

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Ga verder

Specificaties

- Super retina display
- Briljante camera
- Uitgerust met Siri
- 64GB+ geheugen
- Super snelle CPU
- Superieure audiokwaliteit
- iCloud-ondersteuning
Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (54,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een iPhone XR ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.