BESTEL VOORAF

Verkrijgbaar vanaf 16 september.

Beperkt Aanbod
 

iPhone 14 Pro

€3,00 Beperkt aanbod

Verzendingsinformatie

Gelieve uw informatie in te vullen:

Geen enkele telefoon is zoals iPhone

De teams van Apple ontwerpen 's werelds beste producten met de meest innovatieve displays, chips, camera's, besturingssystemen en diensten. De teams werken samen zodat alle componenten van de iPhone prachtig en efficiënt samenwerken. Dit is dan ook een van onze kernprincipes bij Apple. Daarom ontwerpen we de iPhone vanaf de basis zodanig dat uw persoonlijke gegevens privé en veilig blijven. Het is een van de vele dingen die de iPhone onderscheidt.

Verkrijg deze hier

Laatste kans!

dagen

uren

minuten

seconden

Verkrijg deze hier

ZOALS GEZIEN IN DE MEDIA

Ga verder

Specificaties

- Super snel 5G³
- Lange batterijduur zodat je de hele dag door kunt.
- A15 Bionic chip
- Met de geavanceerde pro-camera’s, de LiDAR-scanner en de ultragroothoekcamera aan de voorkant met Midden maak je geweldige foto’s en video’s, en geniet je van AR.
- Ondersteunt Apple Pencil. Zo maak je van iPad een notitieblok, canvas en nog veel meer.
- Touch ID voor veilige authenticatie en Apple Pay.
- Gebruik je stem om berichten te verzenden, herinneringen in te stellen en meer.
Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (59,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een iPhone 14 Pro ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.