Haal de nieuwe
De'Longhi Dedica Style EC685

€175,00 €2,98

Snelle, gratis en contactloze levering
Gratis en gemakkelijk retourneren
Heeft u vragen over dit product?
Chat met een Specialist 02 808 39 02

Grey

Black

Koop het gloednieuwe: De'Longhi Dedica Style EC685

Kleur:

Gelieve uw informatie in te vullen:

STARBUCKS® BY NESPRESSO® FOR VERTUO

Druk op brew voor perfectie. De nieuwe Starbucks® capsules voor Nespresso® Vertuo machines leveren authentieke Starbucks® koffie en espresso met één druk op de knop.

Belangrijkste kenmerken:

De VertuoPlus machine heeft de extra kenmerken van een automatisch openen en sluiten van de machinekop en een verplaatsbare watertank die past bij de ruimte in uw keuken.

Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (69,99 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 25 deelnemer zal een De'Longhi Dedica Style EC685 ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.