*Elke 50e aanmelding ontvangt een CeraVé Baby Top-5 Bestsellers-pakket.

CeraVe Babyproducten -pakket

Het kan lastig zijn om te beslissen in welke producten (cosmetica, huidverzorging etc.) je het beste kunt investeren voor je baby. Daarom vertrouwen we erop dat wat onze klanten kopen (dat ben jij), het allerbeste is.
- Je kunt honderden recensies lezen over verschillende producten, maar er is niets dat meer de waarheid spreekt dan keiharde feiten.

Daarom hebben wij een lijst samengesteld van de 5 best verkochte producten in Belgique, zodat je kunt zien waar je medemoeders hun geld aan uitgeven. En is dat niet de beste recensie van een product die je kunt krijgen?
- En veel wijst erop dat je moet gaan voor producten die gloed geven aan het babygezichtje en zachtheid van de huid.

Inhoud van de doos

  • CeraVe Baby Hydraterende zonnebrandcrème
  • CeraVe Baby Wash & Shampoo
  • CeraVe Baby Hydraterende Lotion
  • CeraVe Baby Genezende zalf
  • CeraVe Baby Hydraterende crème

CeraVe Babyproducten -pakket

Het is belangrijk om babyproducten te kiezen die ontwikkeld zijn met hun tere huidje in gedachten. Alle CeraVe baby huidverzorgingsproducten zijn geformuleerd met ceramiden om de natuurlijke huidbarrière van uw baby te helpen behouden.

Van hoofdhuid- en lichaamsreiniger tot lotion, crème, zonnebrandcrème en meer, ons volledige assortiment verzorgingsproducten voor de babyhuid is zacht voor de huid en verzacht en hydrateert.

4,9 39 beoordelingen

€112,76

€3,00

Tevreden klanten

De service is ongeëvenaard

Geschreven door Joan, 01/05-2021

Het is gewoon zo goedkoop met het lidmaatschap en ik heb de kosten gemakkelijk binnen de eerste maand terug verdiend.

PERFECT!

Geschreven door Jennifer, 06/09-2021

Gewoon het beste kennismakingsgeschenk dat ik ooit heb gekregen - bedankt!

Simpel gezegd; dank je

Geschreven door Marie J., 01/05-2021

De huid van mijn baby wordt zachter en zachter, zonder irritaties. Het is geweldig!

10 best verkochte producten

Het kan moeilijk zijn om te beoordelen in welke producten (cosmetica, huidverzorging enz.) het beste kan worden geïnvesteerd. Daarom vertrouwen we erop dat wat onze klanten kopen (dat ben jij), absoluut het beste moet zijn.
- Je kunt honderden recensies over verschillende producten lezen, maar er is niets dat meer waarheid spreekt dan keiharde feiten.

We hebben daarom een ​​lijst verzameld met de 10 best verkochte producten in Belgique, zodat u kunt zien waar uw medezusters hun geld aan uitgeven. En is dat niet echt de beste recensie van een product die je kunt krijgen?
- En veel geeft aan dat je moet gaan voor producten die glans geven aan het gezicht en aan de lippen.

Inhoud van de doos

  • CeraVe Baby Hydraterende zonnebrandcrème
  • CeraVe Baby Wash & Shampoo
  • CeraVe Baby Hydraterende Lotion
  • CeraVe Baby Genezende zalf
  • CeraVe Baby Hydraterende crème

Uitstekend

Gebaseerd op 3429 recensies
21 uur geleden

Een snelle levering en alles in het pakket...

Een snelle levering en alles in het pakket was goed verpakt

2 dagen geleden

Besteld op de 16e

Besteld op de 16e en het welkomstpakket arriveerde op de 20e, en ondanks dat ik eerst sceptisch was, was ik blij alle producten (geen nep producten) in de doos te vinden.

Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (62,95 EUR/21 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 20 deelnemer zal een CeraVe Baby Products -package ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.