Schrijf je in bij GoldDiggerGames.be gedurende 3 dagen voor slechts 3,00 EUR en maak gebruik van onderstaande aanbiedingen.

Kies je kenmerkende parfum

Het echte symbool van luxe in Parijs

00

Dag(en)

00

Uur(en)

00

Min(en)

00

Seconde (s)

Boss The Scent For Her

Selecteer

Deze bloemig-fruitige geur wordt gecombineerd met dikke gourmand-tinten waardoor het een equivalent is van de moderne parfum scene. Gourmand trendy compositie raakte veel designercollecties, wat suggereert dat de focus ligt op verfijnde zoetheid.

La Vie Est Belle Lancome

Selecteer

La Vie Est Belle is een nieuwe Lancome-geur, beschikbaar op de markt sinds de herfst van 2012. Het concept van deze geur is gericht op het idee van natuurlijke en eenvoudige schoonheid, vrijheid van conventies en de keuze voor een eens eigen visie op geluk. De geur is een soort kijk op het leven, geïnspireerd door vreugde en plezier in kleine dingen.

Bright Crystal Versace

Selecteer

De roze gekleurde fles kondigt een zachtere en meer stralende geur aan in vergelijking met Crystal Noir. Tegenwoordig geeft de populaire fruitige noot de compositie een licht gourmand-nuance. De topnoten zijn granaatappel, yuzu en berijpt akkoord. Pioenroos en magnolia staan ​​in het midden van de compositie, terwijl waterfrisse lotusnoot de intensiteit en zoetheid van de bloemige akkoorden matigt. De weelderige basis introduceert een ambernoot die is onttrokken uit planten, muskus en rode houtsoorten.

Si
Giorgio Armani

Selecteer

Volgens Women's Wear Daily: "Is de Australische actrice Cate Blanchett bevestigd als het nieuwe gezicht van Giorgio Armani Parfums, een divisie van L'Oréal Luxe. Blanchett, die repeteert voor een toneelstuk met Isabelle Huppert in de Sydney Theatre Company, zal het gezicht worden van een reclamecampagne voor een nieuw eau de parfum genaamd 'Sí' dat aan het einde van de zomer in de schappen zal liggen. "

Gelieve uw informatie in te vullen:

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een Bright Crystal Versace for women ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.