Haal de nieuwe

iPhone 11 Pro Max

Gelieve uw informatie in te vullen:

Ga verder

Gelieve uw informatie in te vullen:

New Triple-Lens Camera

Een nieuw dual-camerasysteem legt meer vast van wat je ziet en waarvan je houdt. De snelste chip in een smartphone ooit en een batterij die een hele dag meegaat laten je meer doen met minder oplaadbeurten.

Opmerking: elke 100ste deelnemer zal een iPhone 11 Pro Max ontvangen.

We stellen voor: nachtmodus

Niet voldoende licht? Geen probleem.

Nachtmodus uit
Nachtmodus aan

Fotograferen bij weinig licht hoeft geen gok in het donker te zijn. De nachtmodus is een nieuwe functie, die automatisch wordt ingeschakeld voor foto's met weinig licht zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Flash is niet nodig, de kleuren zijn natuurlijker en je foto's zijn helderder.

Verkrijg deze hier

Videomogelijkheden

De iPhone 11 maakt 4K-videos met 60 frames per seconde dankzij beide lenzen. De ultrabrede camera kan vier keer meer scènes vastleggen voor betere actiefoto's.

Ervaar het plezier

We stellen u GoldDiggerGames.be voor, uw nummer één casual gaming universum. Ontsnap naar een wereld van spannende games, plezier en kleurrijke gebeurtenissen met massaal veel prijzen, welke dagelijks direct naar uw adres verzonden worden.

Ontdek de rijkdom

Als VIP-lid van GoldDiggerGames.be zal u eindeloze, onmiddellijke winsten ontdekken, fantastische prijzen en veel meer. Lidmaatschap zal automatisch vernieuwd worden aan de volle prijs (62,95 EUR/28 dagen), tenzij het lidmaatschap geannuleerd wordt voor de periode vervalt. Annulering is zo simpel als 1-2-3 en kan gedaan worden via uw profiel. *Opmerking: Elke 100 deelnemer zal een iPhone 11 Pro Max ontvangen.

Begin je avontuur vandaag

Als lid van GoldDiggerGames.be kunt u zich inschrijven en onmiddellijk beginnen met spelen. Al wie deelneemt aan de introductie-aanbieding zal een VIP-lidmaatschap krijgen van GoldDiggerGames.be gedurende een periode die in lengte kan variëren. Uw VIP-lidmaatschap zal geactiveerd worden van zodra uw betaling is bevestigd.